tiistai 23. elokuuta 2011

Mustiaiset 9päivää vanhoja...

ja kasvavat kohisten! Suurin osa pennuista jo tuplannut syntymäpainonsa reilussa viikossa;) Ruoka siis maittaa, ja sitä onneksi on riittämiin ollut tarjolla.


Vaikka pentulaatikko on tähän saakka tuntunut suurelta(100x100) alkaa se nyt olla täysi ripeästi kulmasta toiseen mönkivistä mustista kilpikonnista. Pennut kokeilevat jo nyt jalkojensa motoriikkaa haparoivilla askeleita muistuttavilla liikkeillä kohti 'maitobaaria'.

Tellu on osansa kiitettävästi hoidellut, tosin pikkaisen on havaittavissa rintamakarkuruutta aina kun vauvat tyytyväisinä nukkuvat. Useamman kerran on mamma nöyristellen isäntäväen pariin olohuoneeseen ilmaantunut. No, sallittanee lepohetket mammallekin!


Valtaisa on hajuaisti ja nenän käyttö turbolla... emää ruokkiessani laskin kupin raejuustoa hetkeksi pentulaatikkoon...ei mennyt kauan kun muutama pennuista teki täyskäännöksen emän nisältä ja mönki kohti raejuustopurkkia! Hetken kuluttua ne kilvan jo hamusivat emän pudottamia raejuuston nokareita laatikosta mennen nenänsä perässä pitkin ja poikin;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti