sunnuntai 14. elokuuta 2011

11 mustaa( 7 tyttöä ja 4 poikaa) pentua maailmassa!!!

Kaikki voivat paksusti ja vaikuttavat elinvoimaisilta! Synnytys sujui hyvin. Lauantaina illalla klo 19 aikaan alkoi emä petaamaan ja läähättämään...yö meni tässä touhussa. Emäntä patjalla kylppärin lattialla ja koira pesässään vieressä.

Sunnuntaina aamulla klo 9 läähätys muuttui valtavaksi tärinäksi ja melkein samantien hulahtivat 'lapsivedet'. Sen jälkeen kaikki tapahtuikin hyvin nopeassa tahdissa. Noin puolen tunnin päästä maailmaan pullahti ensimmäinen poika ja siitä tunnin syntyivät seuraavat kolme.


Pentuja syntyi toinen toisensa perään, 7 tyttöä ja 4 poikaa! Pienin pennuista painoltaan 220g, viimeinen ja suurin pentu 340g. Kaikki väriltään mustia. Porukassa valta-osalla löytyy pieni valkoinen läiskä leuassa tai rinnassa. Muutama pennuista on täysin musta. Tällä hetkellä ne muistuttavat lähinnä virtahepoa MUTTA emännällä on vakaa käsitys siitä, että viimeistään muutaman viikon päästä ne lumoavat kauneudellaan;)


Pennut ovat nyt muutamien tuntien ikäisiä mutta pienillä töppösillä ne jo sutivat etiäpäin minkä kerkiävät..myöskään äänihuulet niillä tuntuvat hyvin kehitttyneiltä;) Emä aloittanut urakkansa vallan mainiosti, ja tuntuu alkuhämmennyksen jälkeen päässeen asian ytimeen. Se ei laske silmistään yhtäkään pentua!

Pentujen määrä hämmentää...emää ja emäntää! Varmaa ainakin on, että seuraavan kolmen viikon jälkeen tässä talossa riittää sutinaa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti