sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Puolivuotiaat pennut...

Aika todella on kulunut kuin siivillä! Vastahan tuo riiviöporukka aiheutti harmaita hiuksia täällä Muuramessa ja nyt ne jo alkavat olla äiteensä kokoisia;)

Lähes jokaisen pennut omistajilta tullut viestiä, että vauhti sen kun kasvaa ja se toimelias luonne alkaa näkyä, toisin sanoen, tavaroita on alkanut hajoamaan...

Ensimmäinen pennuista, Miina on jo tutkittu ollen Prcd-PRA clear sekä FN-normaali, hienoa.

Tellu ja Rudi(Alffiina), huomatkaa pennun pelonsekainen katse;)

Rudi (Alffiina)

Osku( Albertti)

Nuppu(Aretha)

Api(Anselmi)

Diana(Amalia)

Adeliina(Piina)

Vertti(Alfreddi)

Aada(Aurelia)

Jannu(Aaroni)

Limppu(Anstiina)






Tellun kanssa ollaan vierailtu Dianan, Oskun, Rudin ja Vertin luona. Kaikilla vierailuilla on toiminut sama kaava - pentu pelosta sekaisin ja äiteelle kunnioitusta. Aivan valtava psykedeelinen jännite emällä ja pennuilla edelleenkin on. Tellun sanoma tuntuu edelleen olevan - minä vien, sinä vikiset;) Ja kaiken tämän lisäksi Tellu aloitti ensimmäiset juoksunsa pentujen jälkeen ja hoivaa tällä hetkellä naapurin 7kk ihmisvauvaa! Jestas on touhua. No, odotellaan nyt tovi ja sitten käytetään Tellu steriloitavana, josko se elo siitä sitten normalisoituisi.








1 kommentti:

  1. Upean näköisiä Cockereita ja nopeasti ne kyllä kasvavat! Isovanhemmillani on myös musta, käyttölinjainen Cockerspanieli joka on tuotu Englannista ja todella paljon on samaa näköä kun näissäkin koirissa. :)

    http://1.bp.blogspot.com/-hfvL2_dT90I/T_ayFH-rRaI/AAAAAAAAA4c/gjGMgANW9Z4/s1600/Rico+the+dog+
    008.jpg

    Siinä olisi yksi kuva hieman selventämään!

    VastaaPoista