sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Mustiaiset valloittavat maailmaa...

Reilu viikko tässä on totuteltu eloon ilman natiaisia. Iltaisin varsinkin havahtuu kuuntelemaan hiljaisuutta, jonka kahdeksan viikkoa peitti rähinä, kolina ja haukkuminen;) Muutama päivä sitten pesin pentujen ruokakupit kaappiin ja haikeus valtasi mielen, muutama kyynelkin piti vieräyttää!

Tellu on silmin nähden helpottuneen oloinen kun talo ja lelut on taas sen hallussa. Jokaisen pennun lähtöön se reagoi nostamalla valtavan hilseen pintaan hetkeksi aikaa! Suuremmin se ei pentujaan etsinyt vaan otti oman paikkansa sohvalta ja nukkui 'univelkaansa' pois.

Tällä hetkellä Janne ja Tellu ovat Kuusamossa ja koira nauttii saadessaan tehdä osaamaansa hommaa kesän tauon jälkeen;) Ensi viikolla edessä on vielä Sotkamon saalisreissu ja sitten alkaa talvella armoton treenaaminen ensi syksyn kokeisiin...siis emäntä ja Tellu...lopputulemaa ei voi kukaan vielä ennustaa;)

Paluu mammalomalta

Kuusamo 10/2011



Pentujen perään olen aika ahkerasti kysellyt, tärkeitä kun ovat. Kaikilla on elämä uusissa kodeissa alkanut hienosti. Reippaita tirrejä ovat olleet.

Amalia 'Diana'

Aretha 'Nuppu'

Aurelia 'Aada'

Aaroni 'Jannu'

Adalmiina 'Miina'

Anselmi 'Api' pikku emännän kanssa
Adeliina 'Piina'



Albertti 'Osku'
Alffiina 'Rudi'

Anstiina 'Limppu'






Lisäilen tänne sivuille kuvia pennuista sitä mukaa kun niitä saan. Helppoja nämä 'pallosalamat' eivät ole kuvata! Omistajien on vain totuteltava räiskimään kuvia ja toivomaan parasta;) Sivuille olen lisännyt myös linnkejä Aaronin ja Anstiinan 'Limpun' blogeihin, käykääpä lukemassa näiden kahden edesottamuksista. Ullan blogista löytyy Adalmiinan 'Miinan' kuulumisia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti