keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Siitä se sitten lähti...

Nimittäin ajatus Cockerspanielista ja vielä vilkkaamaasta, käyttölinjaisesta versiosta. Tiedossa oli, että Anu ja Pasi olivat hankkimassa itselleen uutta 'turboa' englannista ja pitkällisten tuumailujen jälkeen halusimme mekin omamme.
Tytöt muuttivat suomeen englannista, Peter Burtonin Saxaphone kennelistä tammikuussa 2009. Tellu ja siskonsa Ginny näyttivät heti ensi silmäyksellä, että aivan rauhallisemmasta päästä koirarotuja nämä tytöt eivät tulisi olemaan...





Ensimmäinen vuosi turbon kanssa oli käytöstapojen/tottelevaisuuden opettelua. Emännän ja isännän hermoja hiukkasen meinasi kiristää mm. useampi tuhottu kenkäpari ja khh:n seinä. Sittemmin isäntäväelle on valjennnut huumorin merkitys koiran kouluttamisessa;)






Lemmikkinä ja harrastuskoirana Tellervo on äärimmäisen 'nappivalinta'. Luonteeltaan kovasti vilkas, iloinen, seurallinen ja tarkkaavainen. Lisäksi se on sinnikkäästi työskentelevä ja hyvillä luontaisilla lahjoilla varustettu koira, joka jatkuvasti osaa hämmentää oivalluksillaan ja tilannetajullaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti